Yhteistyö, luottamus ja kokemus -

- Ne kantavat taidevälityksen soihtua

Referenssit

Pitkäikäinen yhteistyö on enemmän kuin asiakassuhde. Se on yhteinen taival taiteen kanssa.
"Kymmeniä töitä..."

"Olemme 32 vuoden aikana ostaneet Galleria Kiljalalta 42 taulua ja yhden veistoksen. Vain kolme on myöhemmin vaihdettu parempaan, nekin Kiljalalta. Tästä tilastosta näkee kuinka tyytyväisiä olemme olleet. Parhaimmillaan Kiljalalla on ollut valmiiksi mietittynä paikka seinillämme. Yhteistyö jatkuu takuuvarmasti."

Jorma Pekkarinen, kirurgi
Leena Pekkarinen, gynekologi

Mäntän taidekaupungista

"Suhteet taiteilijoihin..."

"Keijo Kiljala on hyvin miellyttävällä tavalla auttanut ja neuvonut minua ja Würth Oy:tä taidehankinnoissa jo useiden vuosikymmenien ajan. Arvostan suuresti hänen laajaa taiteen tuntemustaan, ammattitaitoaan ja hyviä suhteitaan taiteilijoihin."

Pentti Rantanen, hallituksen puheenjohtaja

"Aidosti kiinnostunut..."

"Keijo Kiljala on runsaan kahden vuosikymmen aikana välittänyt minulle lukuisia suomalaisia 1900-luvun taideteoksia(maalauksia). Kaupankäynti on perustunut luottamukseen ja hänen laajaan verkostoonsa. Kiljala tuntee suomalaisen maalaustaiteen myös kaupalliselta kannalta ja on itsekin taiteesta aidosti kiinnostunut. Tämä onkin mielestäni taidekauppiaalle välttämätön luonteenpiirre, sillä taide on paljon muutakin kuin kauppatavaraa."

Tauno Matomäki, vuorineuvos

"Rakentanut siltaa..."

Vuosikymmenien yhteistyö Keijo Kiljalan kanssa on ollut hedelmällistä ja palkitsevaa. Galleristi Kiljala on rakentanut siltaa kuvataiteilijan ja taiteen ystävien, keräilijöiden sekä sijoittajien välille.

Keijon työ perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin unohtamatta "pro arte" henkeä. Hänen taidemaailmaan liittyvät tarinat ja muistelot ovat verrattomia ja kertovat vahvasta omistautumisesta työlleen -kuvataiteelle.

Juha Merta, Kuvataiteilija (KT) .